Når mat blir en besettelse
ISBN 9788279790389
Innbundet
Price: Kr 149,00

Når mat blir en besettelse

Stopp overspisingen

Spiser du uten å være sulten, eller fortsetter du å spise etter at du er mett? Har du prøvd utallige slankekurer, uten å lykkes? Er du så «opphengt» i mat at tankene dine ustanselig kretser rundt det?

Da er det ikke enda en slankekur eller jernvilje du trenger, men innsikt i hvorfor maten styrer livet ditt. Bak et overdrevent matinntak ligger ubearbeidede følelser, sier forfatteren, et syn som støttes av stadig flere internasjonale eksperter på spiseforstyrrelser. Denne boken hjelper deg til å finne ut hva som ligger bak dine følelser rundt kropp og mat. Gjennom en rekke eksempler viser forfatteren hvordan du kan ta tak i problemene, og sakte, men sikkert få kontroll over dine spisemønstre. Hun gir deg teknikker til å få kontroll over maten og derved skape et liv med frihet fra spisetvang, slankepress og kroppens makt over deg.

Ellen Anker-Nilssen er psykiatrisk sykepleier og har hovedfag i spesialpedagogikk på kvinner som overspiser. I flere år har hun arrangert kurs for kvinner som overspiser.

Del p Facebook